"The Hills are alive, in the Sound of Music.....". Sådan har mange af os sikkert hørt Julie Andrews synge, når hun toner frem i begyndelsen af filmen "Sound of Music". Filmen er optaget - og foregår, i det smukke Salzburgerland, der omkranser byen Salzburg.

Vi bor i den hyggelige by Abtenau, der ligger omkring 50 km syd for Salzburg. Den har 6000 indbyggere og er dermed den største by i Lammertal. Siden 2. verdenskrig har den været en meget besøgt by af såvel sommer- som vinterturister. Abtenau er en gammel markedsby. Den blev udnævnt i 1507 af Landsherren Ærkebiskop Leonard von Keutschack.

Lammertal har fået sit navnfordi den gennemskæres af den 41 km. lange flod Lammer, der er en biflod til Salzach. Vandkvaliteten i Lammer er meget høj. Derfor bruges den til en række vandsportsaktiviteter som f.eks. Rafting.

Vi regner med at holde os til de noget roligere aktiviteter. Vi kører rundt i det smukke østrigske landskab og besøger flere af de skønneste byer. Og bliver vi trætte af at nynne sangene fra "Sound of Music", så kan vi skifte til "Sommer i Tyrol", når vi besøger Wolfgangsee, som er kendt fra operetten.

Læs programmet HER

Hotel:

Pakkerejse

Hurtigsøgning