For mange af Klingenberg Busrejsers gæster, er det blevet en tradition, at man hvert år skal til ølfest i Schwalenberg. Hotellet Schwalenberg Malkasten er et charmerende hotel med sit helt eget særpræg. Overalt på hotellet er der malerier: i et af lokalerne er det billeder af gamle håndværksfag, der pryder væggene. På andre vægge er der karrikaturtegninger og på hotellets ydermur, er der også malerier.

Hotellet har et rigtigt godt køkken og ledelsen og personalet lægger sig altid i selen for, at gøre opholdet så godt som muligt for deres gæster. Hver dag imellem 18.00 - 19.00 er der f.eks. Happy Hour i baren, hvor der serveres drikkevarer til reducerede priser.

Selve ølfesten er en hyggelig aften på hotellet, hvor byens borgmester kommer og slår spunsen ud på øltønden. Herefter kan man frem til kl. 22.30 drikke alt det øl, man kan. Der bliver samtidigt spillet op til dans af en dygtig og meget festlig musiker, der normalt skaber en supergod stemning, og hurtigt får gæsterne ud på dansegulvet.

Læs programmet HER

Pakkerejse

Hurtigsøgning