Efter at Klingenberg Busrejser i mange år har benyttet et hotel i Löf, så flytter vi fra 2017 lige over på den anden side af Mosel til byen Alken, der ligger lige neden for den imponerende Burg Thurant. Vi bor på Moselhotel Burg-Café, der ligger lige ned til floden. Her kan man bl.a. sidde på hotellets sommerterrasse og nyde aftensolen. Hotellet har også sit eget konditori, med hjemmebagte kager. I Alken ligger der derudover en række andre restauranter/barer/cafeer, ligesom byen også har et lille supermarked. Klingenberg Busrejser arrangerer også vinsmagning hos en lokal vinbonde, men når man går rundt i byen, så kan man også på egen hånd komme til smagning hos flere andre vinbønder.

Ligeledes som noget nyt kører vi på én af vores skønne og smukke udflugter til Bonn, som er Vesttysklands gamle hovedstad. Derfor ligger Palais Schaumburg også i byen. Slottet udgjorde fra 1949 - 1976 bopæl for den tyske kansler. Fra 1999 har slottet været såkaldt "2 residens" for kansleren.

I Bonn finder man også firmaet Haribo, der er Europas største producent af slik. Vi kender dem bl.a. for deres vingummibamser. Firmaet har omkring 6000 ansatte fordelt på 5 fabrikker i Tyskland og yderligere 10 fabrikker i resten af Europa.

At vi kører til Bonn betyder jo også, at vi kommer til at hilse på Mosels "storebror", idet Bonn ligger ned til Rhinen.

Læs program, klik her

 

Pakkerejse

Hurtigsøgning