- Et vintereventyr for hele familien

Tallinks store, flotte krydstogtsfærge glider langsomt mellem skærgårdens sneklædte øer mens stjernerne lyser fra en klar himmel. Bag os glimter lysene i Stockholms gamle bykerne, som vi har oplevet på nærmeste hold, og foran os venter en spændende dag i Estlands smukke hovedstad Tallinn. Undervejs lokker skibet med underholdning og aktiviteter for hele familien – her er ganske enkelt oplevelser for alle.

Lyder det som en vinterferie for dig og din familie? Så tag med os i vinterferien og få eventyrlige oplevelser i både Stockholm og Tallinn og nyd samtidig to døgn ombord på en af Østersøens flotteste krydstogtsfærger.

 

Stockholm, Vasa skibet og Junibacken

Stockholm er en af verdens smukkest beliggende hovedstæder. Bygget på 14 øer og omgivet af skærgården til alle sider, er beliggenheden intet mindre end enestående. Vi tager jer selvfølgelig med på en lille byrundtur og derefter er det tid til at vælge: Vil I gå på opdagelse på egen hånd i Gamla Stans krogede gader eller køre med os til byens mest berømte ø Djurgården, hvor vi finder mange af byens største seværdigheder. Her kan I gå på opdagelse i det verdensberømte Vasa-museum, hvor vi kommer helt tæt på det kæmpestore krigsskib Vasa, der sank på sin jomfrurejse for snart 400 år siden. Eller hvad med at fortabe jer i Astrid Lindgrens eventyrlige verden på Junibacken, hvor vi kan træde ind i historierne om Emil fra Lønneberg, Ronja Røverdatter, Pippi Langstrømpe og mange flere. Eller måske ABBA-museet er lige noget for jer, med masser af gruppens originale kostumer, rekonstruerede miljøer og selvfølgelig masser af musikalske indslag. Uanset hvad I vælger, flyver tiden afsted i Stockholm, men nye oplevelser venter forude.

 

Minikrydstogt med Tallinks krydstogtsfærge

Efter en spændende dag i Stockholm går vi ombord på Tallinks store, flotte færge, der ganske enkelt er en flydende by med restauranter, underholdning, butikker, swimmingpool og wellnesscenter. Her er der med andre ord også noget for enhver smag og for enhver generation. Måske I vil søge til færgens panoramasalon og nyde udsigten mens de hvidklædte skærgårdsøer glider langsomt forbi. Eller er det tid til at være aktiv i swimmingpoolen og samle appetit til aftensmaden på en af færgens mange restauranter? Det kunne også være, at det er tid til tilbudsjagt i de toldfri butikker ombord – mulighederne er mange og valget er jeres. Vi har to overnatninger ombord og har selvfølgelig den samme kahyt både ud og hjem, så færgen er vores base, når den næste dag lægger til kaj i Estlands smukke, gamle hovedstad.

 

En dag i Tallinn

Tallinn er kendt for sit meget charmerende, gamle bymiljø med smalle stræder omgivet af gamle fæstningsmure. Vi giver selvfølgelig en lille introduktion til byen, hvor vi blandt andet besøger stedet, hvor Dannebrog ifølge sagnet faldt ned fra himlen. Derefter er der tid på egen hånd til at udforske byen, besøge en af byens imponerende kirker og måske gøre nogle gode indkøb til estiske priser. Sidst på eftermiddagen vender vi tilbage til skibet og vores kahytter og kan se frem til endnu en hyggelig aften ombord mens vi lægger Tallinn bag os.

 

Turen dag for dag

1.dag:

Afrejse fra Sjælland ad flotte veje til Stockholm

Indkvartering og aftensmad på Quality Hotel Globen i Stockholm

 

2.dag:

Lille byrundtur i Stockholm og derefter oplevelser efter eget valg

Ombordstigning og indkvartering på Tallinks krydstogtsfærge for 2 nætter

Flot sejltur gennem Skærgården

 

3.dag:

Rundtur i Tallinn og tid på egen hånd

Afsejling om aftenen tilbage mod Stockholm

 

4.dag:

Retur til Sjælland

 

Bemærk:

Denne rejse er tilrettelagt, så der kan vælges mellem flere spændende oplevelser i både Stockholm, Tallinn og ombord på krydstogtsfærgen. Dermed er der rig mulighed for, at flere

generationer kan rejse sammen og alle kan få de oplevelser, som de ønsker. Rejsen er f.eks. oplagt for bedsteforældre, som ønsker at invitere børnebørnene på rejse i vinterferien – det kalder vi ”På tur med de bedste”.

 

Quality Hotel Globe:

Flot og moderne hotel beliggende ved Stockholms berømte Globe, hvor Brødrene Olsen vandt Melodi Grand Prix i år 2000.

Se mere på: https://www.nordicchoicehotels.dk/hoteller/sverige/stockholm/quality-hotel-globe/

 

Inkluderet i rejsens pris:

inkl. 1 x overnat i Stokcholm m/ HP + 2 x overnat på Silja Line m/ HP inkl. Drikkevarer                                         

Rundtur i Stockholm + Rundtur i Tallin                                             …

 

Tillæg:

Tillæg Enkeltv./ kahyt         -                                                       350,00

Tilkøb udv. Kahyt                                                                       895,00 op til 4 pax.

 

Voksen                                                                                        3.650,00

Barn 6 - 12 år                                                                              3.000,00

Barn 0 - 5 år                                                                                2.500,00

 

Pakkerejse

Hurtigsøgning