Tjekkiet er så utrolig meget mere end Prag. Klingenberg Busrejser har igennem flere år arrangeret rejser til Liberec, som er en vidunderlig by i det nordligste område af Tjekkiet. Udover en dejlig by med historiske bygninger, rigtig gode indkøbsmuligheder og hyggelige restauranter og cafeer, så bor vi også på byens bedste hotel, der ligger i centrum af byen.

Hotellet ”Den gyldne Løve” blev i sin nuværende form bygget omkring år 1900 og indviet af den østrigsk-ungarske kejser Franz Josef i 1906. Selv om hotellet siden da har gennemgået flere renoveringer, så mærker man fortsat historiens vingesus, når man træder ind i vestibulen.

I mange år blev hotellet anset som et af de bedst udstyrede i Tjekkiet. I underetagen havde man et skriverum og et læseværelse. Der var en balsal (nuværende konferencerum), elektrisk opvaskemaskine og køleskab og endelig havde hotellet sin egen barbershop og telefonboks.

I dag er hotellet fortsat i 4 etager og man har 117 værelser.

Området omkring Liberec rummer den smukkeste og mest specielle natur, så man skal ikke snyde sig selv for denne enestående oplevelse.


Læs program, klik her

 

Hotel:

Pakkerejse

Hurtigsøgning