Hører man til de barnlige sjæle, som slet ikke kan vente til det bliver jul, så har Klingenberg Busrejser løsningen. Tag med på vores "før juleaften" rejse til Rüdesheim og Assmannshausen, hvor vi for alvor tager forskud på julens glæder.

På Hotel Zwei Mohren er der pyntet flot op til jul, og en af aftnerne "leger" vi også, at det er juleaften. Der bliver serveret julemiddag med andesteg og risalamande. Vi synger julesange, leger julelege og tro det eller ej: julemanden plejer også at komme på besøg. Når maven er fuld, så kan man jo afslutte dagen med en Rüdesheimer Kaffe. Så er man også sikker på, at man sover godt.

Derudover skal vi naturligvis også til julemarked i både Rüdesheim og Mainz. Julemarkedet i Rüdesheim har overskriften "Nationernes Julemarked". Der er over 120 boder fra 12 lande bl.a Finland, Italien og Mongoliet. Trænger man til en pause kan man eventuelt besøge en af udskænkningsstederne i den berømte Drosselgasse. Endvidere besøger vi det smukke julemarked i Mainz. Her er der også et godt forretningsliv, så vil man eventuelt købe lidt julegaver med hjem, så er det bestemt også en mulighed.

Læs program, klik her
 

Pakkerejse

Hurtigsøgning