Berlin, der siden genforeningen har været Tysklands hovedstad, byder på oplevelser for enhver smag. Hotellet ligger på Kurfürstendamm. Med bus kan man nemt nå ind til KaDeWe, det største varehus i Europa. I samme område finder man også Gedächtniskirche og zoologisk have. På Kurfürstendamm ligge også museet "The Story of Berlin". Et superspændende museum, hvor man bl.a. kan besøge en atom bunker i kælderen.

På Museums øen, der ligger i Mitte,  finder man 5 fantastiske museer: Alte Museum, som rummer den oldgræske samling. Neues Museum: ægyptisk samling. Nationalgalleriet med 1900-tals kunstnere som Manet, Monet, Renoir, Degas, Cézanne og mange andre. I Bodemuseum finder man skulpturer og møntsamlinger og i Pergamon museet kan man bl.a. opleve Zeus Alter og Ishtarporten fra Babylon.

Lige ved Museumsøen ligger Domkirken. Her betaler man omkring 7 EU i entré. Overfor Domkirken opføres netop nu en fuldstændig kopi af det gamle kongeslot. Det er endnu ikke færdigbygget.

Har man en sød tand, så kan man besøge Rittersport forretningen "Choko World" i Französische Strasse, hvor der er 1000 m2 udelukkende med Rittersport, og man kan bl.a. komponere sin egen Rittersport. Går man 400 meter længere til Charlottenstrasse nr. 60, så finder man mere chokolade. Her ses bl.a. skulpturer af Titanic og Rigsdagen i chokolade. På første sal er der en restaurant, som bl.a. har chokolade på aften menuen.

Har man mod på en tur ud af byen, så er Phaueninsel, Påfugleøen, en mulighed. Øen ligger ved Wannsee og fra Bahnhof Wannsee kan man tage bus 218, som kører frem til den lille færge, der sejler dig over til øen. Det er et yndet udflugtsmål for Berlinerne.

I virkeligheden handler det blot om, at tage traveskoene på og bevæge sig ud i en by, der rummer uudtømmelige muligheder.

Læs programmet HER

Pakkerejse

Hurtigsøgning