Berlin, der siden genforeningen har været Tysklands hovedstad, byder på oplevelser for enhver smag. På denne rejse kører vi rundt og ser en del af Berlins største seværdigheder, men der vil også være tid til at udforske byen på egen hånd. Inden for gå-afstand fra hotellet kan man f.eks. nå til Museums øen, hvor man finder 5 fantastiske museer: Alte Museum, som rummer den oldgræske samling. Neues Museum: ægyptisk samling. Nationalgalleriet med 1900-tals kunstnere som Manet, Monet, Renoir, Degas, Cézanne og mange andre. I Bodemuseum finder man skulpturer og møntsamlinger og i Pergamon museet kan man bl.a. opleve Zeus Alter og Ishtarporten fra Babylon.

Lige ved Museumsøen ligger Domkirken. Her betaler man omkring 7 EU i entré. Overfor Domkirken opføres netop nu en fuldstændig kopi af det gamle kongeslot. Det er endnu ikke færdigbygget.

Har man en sød tand, så kan man besøge Rittersport forretningen "Choko World" i Französische Strasse, hvor der er 1000 m2 udelukkende med Rittersport, og man kan bl.a. komponere sin egen Rittersport. Går man 400 meter længere til Charlottenstrasse nr. 60, så finder man mere chokolade. Her ses bl.a. skulpturer af Titanic og Rigsdagen i chokolade. På første sal er der en restaurant, som bl.a. har chokolade på aften menuen.

Derudover er der jo også rig mulighed for at shoppe. På Alexander Platz finder man bl.a. Galeria Kaufhof og Alexa, men bevæger man sig lidt rundt, så er mulighederne uudtømmelige.

Læs programmet HER

 

Hotel:

Pakkerejse

Hurtigsøgning