Hvis man kan lide et rigtigt godt glas hvidvin, så er Alsace sagen. Udover at være et smukt område med en særdeles interessant historie, så er Alsace også et fantastisk vinområde, så selvfølgelig skal der være tid til at udforske den del af egnen.

Vi bor i den lille by Baldersheim med 2.644 indbyggere, der ligger 31 km. fra hovedbyen i Alsace, Colmar. Baldersheim er et yderst centralt sted at bo, idet man har korte afstande til de øvrige attraktioner. Selve byen stammer tilbage fra det 9. århundrede og hørte oprindeligt under to nærliggende klostre. Efter en krig blev byen i 1648 fransk efter tidligere at have været tysk. Stort set hele byen er blevet genopbygget efter 2. verdenskrig, hvor 80% blev ødelagt under bombardementerne.

Vi skal bo på Hotel au Cheval Blanc (den hvide hest). Hotellet har bl.a. indendørs pool, sauna, spabad og dampbad. Derudover er der gratis Wifi.

Med Baldersheim som omdrejningspunkt tager vi på opdagelse til byer som Colmar og Strasbourg, men vi skal også ud og køre på vinruten og måske få købt lidt med hjem til vinhylden.

Læs programmet HER

Pakkerejse

Hurtigsøgning